Hvordan pudser vi

Hvordan arbejder vi?

I en branche som vinduespudsning er kvalitet og pålidelighed meget afhængig af den enkelte medarbejder.

Hos Glasklar Vinduespolering ved vi, at det er en stor tillidssag, at have folk, som man ikke kender til at komme fast ved ens ejendom. Vi bestræber os derfor altid for, at det er en fast person som kommer ved dit hjem eller dit firma. Vi sikrer os selvfølgelig altid, at vores folk er ærlige og pålidelige.

Hvordan pudser vi?

Vi benytter os af forskellige redskaber til at vaske dine vinduer.

 • Traditionel vinduespudsning: Det meste arbejde udføres på gammeldags maner, hvor man sæber ruderne ind og skviser dem af bagefter. Er der indgroet snavs, fra fugleklatter og lignende, har vi nogle specielle glas skrabere, der kan fjerne pletterne. Pudser vi indenfor tørrer vi selvfølgelig pænt op efter os.
   
 • Vaskenalæg: Ved denne form for vinduespudsning bruger vi noget specielt vand som, er er kørt igennem et særligt filter som fjerner alle urenheder. Det betyder, at vinduerne vaskes grundigt med en børste der sider på en kulfiberstang. Efter vask bliver vinduerne skyllet med det rensede vand, vinduesrammerne bliver også vasket.

  Når vinduerne er vasket vil de stadig være våde, da de ikke bliver skviset. Men vandet skal blot tørre, og derefter er ruderne spejlblanke.

  Har du en villa med meget høje vinduer eller vanskelige kviste? Eller bor du i en lejlighed op til 4. sal er det oplagt du får vasket med vores vaskeanlæg. Vi kan med vores særlige stænger nå op til 12 meters højde.

  Denne form for vindues vaske er også meget velegnet til, at vaske vinduer med aluminium og plastic rammer, da vi her uden merpris kan tilbyde, at vaske rammer inklusiv prisen for vinduespudsningen.

  Selv om drift af vaskeanlæg selvfølgelig ikke er gratis, kan vi faktisk i dag tilbyde priser på denne form for vinduespudsning der ligger i samme niveau og nogle gange billigere end traditionel vinduespudsning.
 • Lift: Vi har i dag ikke mange opgaver hvor vi bruger lift. Men til særligt vanskeligt områder kan det stadig være den meste effektiv måde, at løse en opgave på. De fleste steder, hvor vi tidligere brugte lift bruger vi i dag dog vaskeanlæg.

 

Hvad med rammer?

Vi vasker selvfølgelig også rammer. Som udgangspunkt er denne service ikke med i prisen ved traditionel vinduespudsning.

De fleste kunder er dog godt tilfreds med den aftørring vi leverer i forbindelse med pudsningen, og bestiller derfor ikke denne tillægsservice. Får du vasket med vaskeanlæg er rammer altid med i prisen.

Prisliste klik her

 

Ønsker du et godt tilbud?

Du er altid velkommen til at kontakte os. Dette kan ske ved at udfylde kontaktformularen under teksten.

Klik her for prisliste